Powered by ATV - logo_engie
ATV - contact
Technologie & ICT-integratie
ATV - Technologie & ICT-integratie
Process Solutions biedt naast ATV ook alle ondersteunende diensten aan, zowel op het vlak van ICT en software-integratie, als voor de installatie en het onderhoud op het terrein. Dankzij het gebruik van standaardonderdelen en een uitstekende kennis van sturingen, stuurkasten en meetinstrumenten kunnen we integrale projecten opleveren met de nieuwste technologie. We zijn ook de aangewezen partij voor deeloplossingen en de modernisering van bestaande installaties.

De software bij ATV is een gestandaardiseerde oplossing op basis van Microsoft .NET, waardoor ze gemakkelijk up-to-date te houden is. Daarnaast is maatwerk mogelijk voor specifieke uitbreidingen: aanpassingen in het basiswerkproces, koppelingen met externe software, extra functionaliteit en rapportering. Alle informatie is opgeslagen in een SQL-databank, waardoor ze exporteerbaar is in standaardformaten (bv. XML, CSV of XLS) voor rapportering.

De elektrische installaties zijn modulair bekabeld, voor een efficiënte installatie en onderhoud op het terrein. De modules zijn onderling verbonden op basis van industrieel ethernet, waarover onder meer sturingen via remote I/O mogelijk zijn. Dit staat voor precisie, real-time communicatie en uitbreidbaarheid.
ATV - Afbeelding 4
ATV - Afbeelding 1
ATV - Afbeelding 3
ATV - Afbeelding 6
ATV - quote Aristoteles
We are what we repeatedly do. Excellence then, is not an act, but a habit.
— Aristoteles
ATV - quote Onbekend
Genius is the ability to reduce the complicated to the simple.
— Onbekend
ATV - quote Stephan R Covey
Always treat your employees exactly as you want them to treat your best customers.
— Stephan R Covey
ATV - quote Elon Musk
Engineering is the closest thing to magic that exists in the world.
— Elon Musk
ATV - quote Onbekend
I don't think outside of the box, I think of what I can do with the box.
— Onbekend