Powered by ATV - logo_engie
ATV - contact
Technologie & ICT-integratie
ATV - Technologie & ICT-integratie
Process Solutions biedt naast ATV ook alle ondersteunende diensten aan, zowel op het vlak van ICT en software-integratie, als voor de installatie en het onderhoud op het terrein. Dankzij het gebruik van standaardonderdelen en een uitstekende kennis van sturingen, stuurkasten en meetinstrumenten kunnen we integrale projecten opleveren met de nieuwste technologie. We zijn ook de aangewezen partij voor deeloplossingen en de modernisering van bestaande installaties.

De software bij ATV is een gestandaardiseerde oplossing op basis van Microsoft .NET, waardoor ze gemakkelijk up-to-date te houden is. Daarnaast is maatwerk mogelijk voor specifieke uitbreidingen: aanpassingen in het basiswerkproces, koppelingen met externe software, extra functionaliteit en rapportering. Alle informatie is opgeslagen in een SQL-databank, waardoor ze exporteerbaar is in standaardformaten (bv. XML, CSV of XLS) voor rapportering.

De elektrische installaties zijn modulair bekabeld, voor een efficiënte installatie en onderhoud op het terrein. De modules zijn onderling verbonden op basis van industrieel ethernet, waarover onder meer sturingen via remote I/O mogelijk zijn. Dit staat voor precisie, real-time communicatie en uitbreidbaarheid.
ATV - Afbeelding 3
ATV - Afbeelding 6
ATV - Afbeelding 2
ATV - Afbeelding 5
ATV - quote Aristoteles
We are what we repeatedly do. Excellence then, is not an act, but a habit.
— Aristoteles
ATV - quote Henry Ford
Quality means doing it right when no one is looking.
— Henry Ford
ATV - quote Robert Schuman
Talent works, genius create.
— Robert Schuman
ATV - quote Scott Edward Shjefte
A pessimist says the glass is half empty, an optimist says the glass is half full, and an engineer says the glass is too big.
— Scott Edward Shjefte
ATV - quote Simon Sinek
Working hard for something we don't care about is called stress. Working hard for something we love is called passion.
— Simon Sinek