Powered by ATV - logo_engie
ATV - contact
Historiek – Van klein naar groot
ATV - Historiek – Van klein naar groot
'ATV' staat voor meer dan 30 jaar ervaring in het sturen en automatiseren van betoncentrales. Vanuit de hoofdzetel in Roeselare is het bedrijf uitgegroeid tot de marktleider in België. Expertise rond vermogensregeling werd ooit door 'Aandrijftechniek Vanneste' op punt gesteld voor deze nichemarkt. Het aanbod verbreedde nadien naar volledige installaties met stuurkasten, netwerken en software, met installaties in meer dan 200 betoncentrales.

De totaaloplossingen van Process Solutions bevatten vandaag een krachtige datacaptatie en een volledige integratie tussen meetpunten, sturingen en ICT. De software beheerst de volledige productiecyclus van planning en sturing, tot facturatie en boekhouding. Het proces is generiek en dus perfect inzetbaar in andere sectoren die met bulkgoederen werken.

We zijn als KMO uitgegroeid tot marktleider, en dat zijn we nog steeds. Een team van 10 gespecialiseerde engineers staat tot uw dienst voor advies en maatwerk. Onze onafhankelijke KMO-spirit, gebouwd op persoonlijk contact, past perfect binnen het grotere geheel ENGIE Fabricom. Met onze technische insteek en uitgesproken no-nonsense-mentaliteit nemen we snel de juiste beslissingen, terwijl de groep zorgt voor robuuste ondersteuning.
ATV - Afbeelding 1
ATV - Afbeelding 4
ATV - Afbeelding 3
ATV - Afbeelding 6
ATV - quote Onbekend
The only way to do great work is to love what you do.
— Onbekend
ATV - quote Isaac Asimov
Science can amuse and fascinate us all, but it is engineering that changes the world.
— Isaac Asimov
ATV - quote R. Branson
Train people well enough so they can leave. Treat them well enough so they don’t have to.
— R. Branson
ATV - quote Stephan R Covey
Always treat your employees exactly as you want them to treat your best customers.
— Stephan R Covey
ATV - quote Onbekend
Your dream job does not exist, you must create it.
— Onbekend