Powered by ATV - logo_engie
ATV - contact
Deel van ENGIE Fabricom
ATV - Deel van ENGIE Fabricom
De oorspronkelijke ATV-vestiging in Roeselare maakt sinds 2007 deel uit van ENGIE Fabricom, en dit binnen de afdeling Process Solutions. Deze is gericht op automatisering en industriële ICT, in Nederlandstalig België en daarbuiten.

Historisch lag de focus van ENGIE Fabricom Process Solutions vooral op de realisatie van unieke projecten. Met het ATV-aanbod kregen we meer dan 30 jaar ervaring aan boord in de automatisering, sturing en controle van aandrijfsystemen. Met ATV-software staat nu een gestandaardiseerd aanbod op punt, dat een totaaloplossing biedt voor de automatisering van bulkverwerking.

Met ATV-software geniet u als klant ondersteuning tijdens de volledige levenscyclus – voor, tijdens en na de projectrealisatie. Onze engineers werken op het terrein. Ze kennen de business van hun opdrachtgevers door en door – in de betonsector en daarbuiten.

Process Solutions slaat de brug tussen de noden van de klant en de engineering-diensten van ENGIE Fabricom. Het is de betrouwbare partner voor een efficiënte en performante installatie, vrij van zorgen.
ATV - Afbeelding 1
ATV - Afbeelding 6
ATV - Afbeelding 5
ATV - Afbeelding 2
ATV - quote Stephan R Covey
Always treat your employees exactly as you want them to treat your best customers.
— Stephan R Covey
ATV - quote Onbekend
The only way to do great work is to love what you do.
— Onbekend
ATV - quote Robert Schuman
Talent works, genius create.
— Robert Schuman
ATV - quote Onbekend
Your dream job does not exist, you must create it.
— Onbekend
ATV - quote Onbekend
The expert in anything was once a beginner/junior.
— Onbekend