Powered by ATV - logo_engie
ATV - contact
Wat is ATV
ATV - Wat is ATV
ATV werd op punt gesteld voor de procesbesturing van menginstallaties in de betonindustrie. Het is een complete oplossing voor de productie van de juiste mengsels en voor de volledige administratieve afhandeling. Per klant en per levering kan het gewenste recept worden ingesteld, met dosering van de grondstoffen, met of zonder vochtcorrectie, met correcties in functie van het moment van lossen, met additieven… Het systeem ontvangt de informatie van sensoren in real-time, zodat het mengsel kan worden gecorrigeerd door een operator, of volautomatisch.

De administratieve module maakt het erg makkelijk om orders in te voeren, in te plannen en de bijhorende vrachtbonnen af te leveren. Om de kwaliteit en sterkte te garanderen, bevat de ATV een controle van de basisgrondstoffen en een automatische berekening van het recept volgens de gewenste standaard (bv. BENOR-consistentieklasse).

De software van ATV is generiek en modulair opgebouwd, zodat dezelfde logica voor bulktoepassingen in diverse sectoren toepasbaar is. De software bevat open data interfaces, om vlot te koppelen met andere systemen zoals ERP of rapportering.
ATV - Afbeelding 1
ATV - Afbeelding 2
ATV - Afbeelding 5
ATV - Afbeelding 6
ATV - quote Jim Goodnight
Treat employees like they make a difference and they will.
— Jim Goodnight
ATV - quote Onbekend
The expert in anything was once a beginner/junior.
— Onbekend
ATV - quote Onbekend
I don't think outside of the box, I think of what I can do with the box.
— Onbekend
ATV - quote Stephan R Covey
Always treat your employees exactly as you want them to treat your best customers.
— Stephan R Covey
ATV - quote Simon Sinek
Working hard for something we don't care about is called stress. Working hard for something we love is called passion.
— Simon Sinek