Powered by ATV - logo_engie
ATV - contact
Wat is ATV
ATV - Wat is ATV
ATV werd op punt gesteld voor de procesbesturing van menginstallaties in de betonindustrie. Het is een complete oplossing voor de productie van de juiste mengsels en voor de volledige administratieve afhandeling. Per klant en per levering kan het gewenste recept worden ingesteld, met dosering van de grondstoffen, met of zonder vochtcorrectie, met correcties in functie van het moment van lossen, met additieven… Het systeem ontvangt de informatie van sensoren in real-time, zodat het mengsel kan worden gecorrigeerd door een operator, of volautomatisch.

De administratieve module maakt het erg makkelijk om orders in te voeren, in te plannen en de bijhorende vrachtbonnen af te leveren. Om de kwaliteit en sterkte te garanderen, bevat de ATV een controle van de basisgrondstoffen en een automatische berekening van het recept volgens de gewenste standaard (bv. BENOR-consistentieklasse).

De software van ATV is generiek en modulair opgebouwd, zodat dezelfde logica voor bulktoepassingen in diverse sectoren toepasbaar is. De software bevat open data interfaces, om vlot te koppelen met andere systemen zoals ERP of rapportering.
ATV - Afbeelding 4
ATV - Afbeelding 3
ATV - Afbeelding 6
ATV - Afbeelding 1
ATV - quote Stephan R Covey
Always treat your employees exactly as you want them to treat your best customers.
— Stephan R Covey
ATV - quote Onbekend
The only way to do great work is to love what you do.
— Onbekend
ATV - quote Robert Schuman
Talent works, genius create.
— Robert Schuman
ATV - quote Onbekend
If you think it's expensive to hire a professional wait until you hire an amateur.
— Onbekend
ATV - quote Aristoteles
We are what we repeatedly do. Excellence then, is not an act, but a habit.
— Aristoteles